Prosport:"Rămânem fără Mutu?"

Există posibilitatea ca decarul naţionalei noastre să fie suspendat până la meciul cu Franţa ca urmare a litigiului cu Chelsea
Ziarul italian La Nazione a publicat sâmbătă un articol amplu, în care a dezvăluit că Mutu poate fi forţat să renunţe chiar în aceste zile la fotbal, ca urmare a daunelor pe care le datorează lui Chelsea. Această perspectivă, deşi puţin probabilă, are un fundament real.


La Nazione susţine că astăzi expiră termenul limită acordat de Chelsea pentru plata celor 17.173.990 impuse ca daune lui Mutu, urmând ca apoi să procedeze la a cere celor de la FIFA suspendarea fotbalistului. Clubul englez a făcut într-adevăr o notificare imediat după decizia din 31 iulie, în care acordă un termen de o lună fotbalistului. Cum este evident că nu îşi vor primi milioanele, ar urma ca englezii să reclame acest lucru la FIFA, cerând suspendarea lui Mutu! Dacă acest lucru se întâmplă azi şi dacă forul mondial va fi la fel de prompt în reacţia sa la acest demers, ne putem trezi în situaţia de a nu-l avea pe Mutu la Paris! Ce îndeamnă totuşi la optimism este că procedura de suspendare a lui Mutu nu va decurge, sperăm, atât de rapid şi că nu va fi dispusă totuşi fără o jurizare, lucruri care cer timp. Pe de altă parte, fotbalistul Fiorentinei şi avocaţii săi pregătesc redeschiderea speţei pe linie civilă la Tribunalul Federal Elveţian, prima cerere fiind aceea de a suspenda, până la consumarea cauzei, plata daunelor.
Se mai adaugă 858.000 de euro
ntre timp, datoria lui Mutu faţă de Chelsea creşte! Prin decizia din 31 iulie 2009, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a menţinut şi dobânda anuală de 5% hotărâtă iniţial de Camera de Soluţionare a Disputelor a FIFA pe 12 septembrie 2009. Prin urmare, peste 12 zile, datoria lui Mutu se va majora cu 858.000 de euro şi urmează să crească şi mai departe cu fiecare an în care Mutu nu plăteşte din ceea ce datorează! O veste bună.
"S-ar putea să aibă dreptate La Nazione. Sunt forţat să mă las în condiţiile acestea", Adrian Mutu, declaraţie acordată cotidianului Libertatea

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com