Mutu nu va fi SUSPENDAT daca nu plateste datoria catre Chelsea!

Presedintele Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), Mino Auletta, a declarat, pentru Radio Blu, ca ipoteza potrivit carei Adrian Mutu ar putea sa nu mai joace fotbal daca nu achita despagubirea de 17 milioane de euro catre clubul Chelsea este una "indepartata", informeaza firenzeviola.it


"Tinand cont de situatia actuala, ipoteza unei suspendari care sa-l oblige pe jucatorul roman sa-si intrerupa cariera fotbalistica, mi se pare una indepartata. Chelsea poate lua toate masurile pe care le considera oportune, dar mi se pare foarte ciudat ca gruparea engleza sa apeleze la FIFA pentru a cere o suspendare a fotblistului. In primul rand trebuie sa se epuizeze toate masurile legale si civile de aparare. Ne confruntam cu o ipoteza care in acest moment nu are legatura cu realitatea", a precizat conducatorul TAS.
Auletta a adaugat ca Mutu poate face apel la Tribunalul Federal Elvetian: "Poate fi facut apel la Tribunalul Federal Elvetian, acolo vor fi verificate toate detaliile. Totusi, din cele 39 de cazuri, doar in unul singur, din motive formale, recursul a fost admis. In orice caz, pana in prezent, nu avem stire de vreun apel a lui Mutu".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com