Cesare Prandelli: "Mutu a jucat foarte bine cu Sporting"


Evoluţie foarte bună în partida pe care Fiorentina a încheiat-o la egalitate, scor 1-1, în compania formaţiei Sporting Lisabona, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, informează violanews.com.

"Mutu a făcut un meci foarte bun, a dat totul pe teren şi munca sa a fost foarte importantă", a afirmat Prandelli, imediat după meci, la postul Sky.

Echipa italiană Fiorentina, cu atacantul Adrian Mutu în teren până în minutul 73, s-a calificat, miercuri, în grupele Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, cu formaţia portugheză Sporting Lisabona, în play-off-ul competiţiei.

Fiorentina a încheiat tot la egalitate, scor 2-2, în tur, reuşind calificarea datorită numărului mai mare de goluri marcate în deplasare.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com