"Dacă aveam bani, îi plăteam eu amenda lui Mutu!"

Secundul echipei naţionale, Bogdan Stelea, îşi face griji pentru starea psihică a lui Mutu, mai ales că presa din Italia a scris astăzi că atacantul Fiorentinei îşi va anunţa retragerea în scurt timp. Fostul portar al "tricolorilor" susţine că i-ar fi plătit amenda lui Mutu dacă dispunea de atâţia bani, numai ca "Briliantul" să vină cu capul limpede la naţională.

"E normal ca Mutu să fie afectat cu un astfel de termen în care trebuie să platească banii. Eu ştiam că în primă fază termenul era de 18 luni. Dacă aş avea bani, i-aş plăti eu amenda, numai să-l ştiu liniştit ca să putem să-l folosim la capacitate maximă. Oricum, Răzvan a vorbit mult cu el, era într-o stare psihică bună. O să stăm de vrobă în continuare cu el şi în funcţie de cum se simte, o să decidem dacă îl folosim sau nu", a spus Stelea la Sport.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com