Mutu, ai grijă să nu te îneci!

Adrian şi colegii săi de la Fiorentina nu mai au voie să o lălăie când mănâncă.
Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, le-a impus jucătorilor formaţiei italiene un set de reguli stricte în privinţa celor trei mese zilnice. Noutatea constă în faptul că Adrian Mutu (30 de ani) şi colegii săi trebuie să termine de mâncat în timp-record.


Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, a stabilit, recent, câteva reguli cazone referitoare la alimentaţia zilnică a elevilor săi. Nu meniul din care pot alege Adrian Mutu (30 de ani) şi ceilalţi jucători ai formaţiei toscane s-a modificat radical, ci timpul pe care îl pot petrece mâncând. Cincisprezece minute şi nici o secundă în plus, atât au la dispoziţie vedetele Fiorentinei pentru a se hrăni dimineaţa, la prânz şi seara.
15 minute pentru fiecare masă
“Conducerea clubului a dorit ca totul să fie pregătit în momentul în care jucătorii sosesc la masă. Îi servim cu orice şi oricât doresc din meniul zilnic, dar fotbaliştii au numai un sfert de oră la dispoziţie pentru a mânca. În momentul în care timpul a expirat, trebuie să pună tacâmurile jos şi nu mai primesc nimic în plus”, a explicat Antonino Pidone, bucătarul echipei italiene, pentru cotidianul Corriere Fiorentino. Noua regulă a făcut deja “victime” printre colegii “Briliantului”.
"Într-o zi, un jucător şi-a luat trei porţii de friptură, dar nu a reuşit să le mănânce pe toate în 15 minute, aşa că a lăsat restul în farfurie”, a mai spus Pidone.
Fără ciocolată şi fără vin
Chiar dacă meniul oferit lui Adrian Mutu şi colegilor săi de la Fiorentina este destul de variat, fotbaliştii lui Cesare Prandelli au interzis la alimentele şi băuturile care pot cădea greu la stomac. Pe lista acestora se regăsesc, alături de sosurile grase, unt şi margarină, crema de ciocolată şi vinul.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com