Mutu, emotii pentru meciul cu Franta! Prandelli: "A avut dureri musculare!"

Mutu nu a ajucat niciun minut in victoria Fiorentinei cu Palermo lui Zenga si Goian. Prandelli a explicat la sfarsit ca Mutu a simtit dureri musculare si nu a vrut sa riste.



"Mutu a avut o problemă musculară la antrenamentul de sâmbătă şi nu am riscat să-l trimit în teren. În urmă cu câteva zile Mutu era preocupat şi îngândurat, dar apoi şi-a revenit când a înţeles că nu este singur. Are lângă el un grup extraordinar, un club pregătit să-l ajute şi un oraş care îl apreciază", a spus Prandelli.
Antrenorul grupării Palermo, Walter Zenga, a mărturisit că a vorbit cu Mutu înainte şi după meci. "Pe Mutu îl cunosc bine. Am muncit în România, acolo unde Adrian nu este doar un jucător, este o adevărată vedetă. Am vorbit cu el şi l-am simţit liniştit", a afirmat Zenga.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com