Fanii il ingroapa pe Mutu: "Nu este acesta adevaratul Mutu!"

Adrian Mutu a fost notat de site-ul Fiorentinei cu cea mai mica nota dupa meciul terminat la egalitate 2-2 cu Sporting Lisabona!


Suporterii Fiorentinei si presa din Italia critica dur prestatia lui Adi Mutu din meciul cu Sporting Lisabona. Mutu a jucat doar in prima repriza fiind inlocuit la pauza de Jovetic.
"17.000.000 de motive pentru a-l intelege, insa 90 de minute de nejustificat!" - scrie suparata presa din Firenze facand aluzie la amenda lui Mutu catre Chelsea.
"Zero pe linie! Refuzam sa credem ca doar atat poate sa faca Mutu pentru echipa si ca acesta este adevaratul 'Il Fenomeno'", scriu site-urile www.fiorentinanews.com si www.violanews.com care l-au notat cu 5 pe Adi Mutu.
Mutu a fost insa aparat de antrenor: "Lui Adrian Mutu ii lipseste forma fizica! Vine dupa 3 luni de inactivitate si este normal ca sa nu fie in forma maxima!", a declarat Cesare Prandelli dupa meci.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com