Aici TOT dosarul Mutu la TAS! E dator 366.000 € agentilor! Amenda creste anual cu 858.000 €

Presa din Italia vine astazi cu TOT dosarul lui Mutu de la TAS in cazul cu Chelsea.
Conform dosarului prezentat de presa din Italia de 37 de pagini, Mutu are variante de a "scapa" de pedeapsa impusa de Tribunal, insa alte datorii ale sale au iesit la iveala.
Conform legii, doar o instanta civila il poate obliga pe Mutu sa ii dea banii lui Chelsea, 17 milioane de euro, deoarece TAS nu are puterea de a impune o pedeapsa penala.



Singurele pedepse emise de TAS in cazul in care Mutu nu plateste banii catre Chelsea este adaugarea a 5% din amenda anual. Astfel, cu fiecare an in care Mutu nu plateste nimic catre englezi, 858.000 euro se adauga sumei initiale, iar amenda se mareste.
Mutu nu ii este dator doar lui Chelsea, iese la iveala din cele 37 de pagini, ci si fostilor sai agenti, carora are sa le dea 366.000 euro. In urma deciziei TAS, Mutu mai trebuie sa plateasca inca 50.000 euro, toate cheltuielile de judecata, altfel va avea din nou de furca in fata TAS.
In acest dosar apar si numele echipelor care l-au readus pe Mutu in Italia de la Chelsea, Livorno si Juve, dar si un caz mai vechi, din 2000, cu AEK Atena si Sparta Praga in prim plan, cand un jucator a fost dat afara pentru probleme extrasportive, iar acesta a primit o decizie in defavoarea sa.
Conform dosarului, Chelsea a cerut 28.7 milioane de euro initial, calculand cat a castigat Mutu in perioada de la venirea la echipa, cat mai avea contract si care era valoarea sa pe piata. Mutu mai avea de jucat 44 de luni la Chelsea si era cotat la 20 de milioane de euro. Un alt lucru interesant care iese in fata din acest dosar este persoana care l-a condamnat pe Mutu. Chiar un italian, Luigi Fumagalli, seful comisiei TAS.
Click Aici pentru a vedea dosarul de 37 de pagini

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com