Click:"Adi Mutu, cu un pas în grupe"

Mutu a fost titular ieri în atacul Fiorentinei, dar a fost schimbat în repriza secundă după o evoluţie modestă.



Fiorentina a remizat, 2-2, pe terenul lui Sporting Lisabona, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, dar Mutu nu a mai fost omul decisiv de altă dată din atacul italienilor.
Înlocuit în minutul 63 cu Jovetic, “Briliantul” a avut o evoluţie modestă, problemele de sănătate, cu care internaţionalul român s-a confruntat în ultima vreme, precum şi procesul cu Chelsea punându-şi amprenta asupra evoluţiei de aseară.
Mutu s-a remarcat o singură dată, în prima repriză, cu un şut puternic, apărat de portarul portughezilor. Fiorentina a deschis scorul încă din minutul 6, prin Vargas, însă Sporting Lisabona a întors meciul, prin golurile lui Vukcevic (58) şi Miguel Veloso (66). Gilardino a egalat în minutul 79, iar Fiorentina e favorită acum pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, acolo unde a fost şi anul trecut.
N.Y. Times: "FIFA vrea să-l distrugă pe Mutu"
Cunoscutul cotidian american „New York Times” a publicat ieri un articol despre Adrian Mutu. Publicaţia sublinează că gruparea engleză, susţinută de FIFA, încearcă în continuare să-l distrugă pe Mutu, dar fotbalistul se poate adresa Curţii Europene a Drepturilor Omului, situaţie care ar putea redefini puterile tribunalelor sportive, care au ajuns să fie propriii judecători şi juraţi.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com