"Il Luce" către Mutu: "Zenit e o echipă mai mare decât Fiorentina! Eu m-aş duce acolo!"

Cu o datorie în spate de 17 milioane de EURO către Chelsea, salvarea lui Adi Mutu ar putea veni de la Zenit, echipă care i-a promis ajutor. Cu toate acestea, internaţionalul român şi-a anunţat intenţia de a rămâne la Fiorentina pentru a răsplăti încrederea şi sprijinul acordate de fani, însă Mircea Lucescu este de părere că Mutu ar trebui să plece în Rusia.


Violanews.com notează o declaraţie a lui Lucescu prin care îl sfătuieşte pe "Il Fenomeno" să meargă la Zenit pentru că este un club mai mare decât Fioretina.
"După ce s-a zvonit că Zenit este interesată de Adrian Mutu, din România au venit şi sfaturile lui Mircea Lucescu, care îl îndeamnă pe "Il Fenomeno" să meargă în Rusia: "Zenit este o echipă mai mare decât Fiorentina, dacă aş fi în locul lui Mutu, m-aş duce în Rusia", scriu cei de la violanews.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com