Joacă sau nu cu Franţa?

Problemele lui Mutu cu Chelsea pun în pericol prezenţa lui la meciul din preliminariile CM.
Doi dintre cei mai buni avocaţi italieni care au urmărit cazul dau ca puţin probabilă suspendarea lui Mutu în cazul în care va intra pe teren de azi încolo.

“Având în vedere situaţia actuală, posibilitatea unei suspendări prin care Mutu s-ar retrage e redusă”, a spus Mino Auletta pentru Radio Blu. Celălalt avocat, Mattia Grassani, spune că o sancţiune oricum n-ar fi dictată imediat. “Chiar dacă Mutu nu plăteşte, nu cred că suspendarea ar interveni imediat. Sunt multe căi birocratice înainte de a se ajunge la faza aceasta. Va dura între 60 şi 90 de zile până să fie pedepsit”, crede Grassani.
Adrian ar putea fi suspendat retroactiv
Totuşi, dacă va juca pentru naţionala României, sâmbătă, contra Franţei, Mutu riscă să fie suspendat retroactiv în cazul unei intervenţii din partea clubului Chelsea.
“Briliantul” e aşteptat azi în cantonamentul tricolorilor de la Mogoşoaia.
Jurnalul italian La Nazione a scris sâmbătă că Mutu îşi anunţă azi retragerea din activitate, din cauza imposibilităţii de plată a datoriei de peste 17.000.000 de euro către Chelsea. “E posibil orice”, a fost singurul comentariu făcut ieri de “Briliant”. Adi se pregătea de meciul cu Palermo, din etapa a doua în Serie A.
Chelsea: «Doar FIFA decide când se face plata»
Directorul de comunicare al clubului Chelsea, Simon Greenberg, a declarat că informaţiile apărute în presa italiană referitoare la o posibilă suspendare din fotbal a lui Adrian Mutu dacă nu plăteşte până azi despăgubirile către clubul londonez sunt doar simple speculaţii: “Am spus totul despre cazul Mutu atunci când decizia TAS a fost dată publicităţii. Nu vom comenta asupra unor zvonuri care apar în cotidienele italiene”.
Greenberg a precizat că o eventuală sancţiune poate fi dictată împotriva internaţionalului român al echipei Fiorentina doar de FIFA: “Nu există nici o hotărâre pe care Chelsea să o poată lua. Presa italiană nu înţelege această poveste. Puterea de a da o sancţiune este doar de partea FIFA, nu-i revine clubului Chelsea”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com