Prandelli: "Mutu este indispensabil Fiorentinei şi trebuie să-l recuperăm 100%"

Tehnicianul Fiorentinei, Cesare Prandelli, a afirmat că Adrian Mutu este un jucător esenţial în angrenajul echipei sale, dar a admis că, în prezent, atacantul român este "afectat psihic" de procesul pe care îl are cu fostul său club, Chelsea Londra, informează Violanews.


"Adrian este indispensabil echipei, dar, în aceste momente, este afectat psihic ca urmare a eventimentelor care s-au derulat în utltima vreme. Nu trebuie uitat că a şi fost indisponibil o perioadă destul de lungă de timp. Este important ce atitudine va avea pe gazon, iar noi trebuie să facem tot posibilul ca să îl recuperăm 100%", a spus antrenorul grupării toscane, în conferinţa de presă din preziua partidei cu Bologna, din debutul noului sezon din Serie A.
Prandelli a vorbit apoi şi despre meciul de sâmbătă: "Ca de obicei, totul se va decide în teren, dar noi mergem la Bologna ca să luptăm pentru victorie. Echipa mea are are mult potenţial şi sper să progresăm de la meci la meci. Fizic, stăm bine, deşi venim după o partidă extrem de solicitantă în Liga Campionilor. Jocurile cu Bologna sunt mereu speciale pentru că e vorba de un derby local la mijloc".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com