Fiorentina aşteptă tot de la Mutu

Partida împotriva lui Sporting Lisabona va fi primul meci oficial al lui Adrian Mutu în acest sezon după sentinţa dictată de TAS, conform căreia românul trebuie să plătească daune de 17 milioane de euro lui Chelsea.

Jurnaliştii italieni au analizat şansele Fiorentinei de a trece de Sporting Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor, în situaţia în care de la echipa din Firenze au plecat mai mulţi jucători importanţi în ultimul timp. Concluzia: cu un lot fragmentat şi un gol mare la mijlocul terenului lăsat de plecarea lui Felipe Melo la Juventus, Fiorentina aşteaptă totul de la singurul jucător capabil să facă diferenţa, Mutu. „Sunt foarte fericit pentru Mutu, care s-a recuperat după patru luni de pauză, iar fiecare minut jucat îl ajută să revină la cea mai bună formă. O să ne ajute foarte mult revenirea lui”, a spus antrenorul Prandelli.
Rămâne la Fiorentina
Zenit Sankt Petersburg a anunţat oficial pe site-ul grupării că nu este interesată de serviciile atacantului român. „Negăm oficial demararea oricăror tratative privind transferul atacantului român Adrian Mutu de la Fiorentina. Zenit nu este interesată de serviciile jucătorului şi nu au existat tratative privind transferul acestuia în Rusia” a fost comunicatul eliberat de câştigătoarea Cupei UEFA din 2008.
"Mutu a devenit o necesitate pentru noi, cu el în teren orice este posibil"
Cesare Prandelli, antrenor Fiorentina

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com