Banii sau cariera!

Ziarul toscan susţine că, dacă nu-i achită lui Chelsea o parte din cele 17 milioane decise de TAS, atacantul român poate fi obligat să stea pe tuşă


Planurile lui Răzvan Lucescu pentru derbyul cu Franţa riscă să fie date peste cap. Absent în partidele cu Lituania şi Ungaria, Mutu ar putea lipsi şi la Paris, din cauza suspendării care ar intra în vigoare de luni, pentru neplata celor 17 milioane de euro lui Chelsea. Ipoteza şocantă a fost lansată ieri de "La Nazione", care a dezvăluit că "pe 31 august expira ultimatumul dat în privinţa achitării despăgubirii decise de TAS. Londonezii vor banii. Fără reducere şi fără şansa ajungerii la o înţelegere. Dacă «Fenomenul» nu plăteşte, ar putea fi forţat să renunţe la fotbal".
De altfel, şi jucătorul e destul de preocupat. Surse apropiate lui susţin că "dacă pînă luni Mutu nu face dovada c-a început să dea primii bani lui Chelsea, ar putea fi oricînd suspendat".
"BAZACONIILE PRESEI"
Teoria ziaristului Riccardo Galli e demontată însă de Paolo Monteneri, unul dintre avocaţii lui Mutu: "E ridicol! Tot ceea ce a scris La Nazione sînt nişte bazaconii, care nu au nici o bază. Nu riscă deloc o suspendare cîtă vreme mai există o cale de atac. În cel mult două săptămîni, facem apel la Curtea Supremă Elveţiană. Pregătim un dosar bine fundamentat şi avem destule argumente care ar trebui să fie luate în calcul. Sîntem optimişti că o să avem cîştig de cauză".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com