Chelsea reacţionează! "Mutu suspendat? Sunt doar speculaţii!"

Cotidianul italian "La Naţione" a lansat astăzi o ipoteză şocantă, conform căreia Adrian Mutu va fi forţat să se lase de fotbal din cauza incapacităţii de plată a datoriei de 17 milioane de euro către Chelsea. Presa din "Cizmă" a anunţat că, dacă "Briliantul" nu va achita întreaga sumă până pe 31 august va fi suspendat, dar reprezentanţii clubului londonez resping această variantă. Iată ce a declarat Simon Greenberg, director de comunicaţii al formaţiei Chelsea Londra.

"Nu e nimic de comentat. Am spus tot ce era de spus despre Mutu în momentul în care a venit decizia CAS. Poveştile despre suspendarea şi retragerea lui Mutu sunt doar speculaţii [...] Deciziile aparţin celor de la FIFA în totalitate. Chelsea nu avea cum să hotărască ceva. Din punctul nostru de vedere presa din Italia nu a înţeles acest caz. FIFA are puterea de decize în situaţia actuală [...] Acţiunile noastre au fost total justificate", a declarat Simon Greenberg pentru site-ul www.goal.com.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com