Mutu vine la Dinamo

Într-o perioadă în care toţi vor să plece de la Dinamo, începând de la acţionari şi până la jucători, Adi Mutu anunţă că vrea să revină la gruparea “câinilor”.



Pentru incidentele de la partida cu Slovan Liberec, roş-albii riscă să fie suspendaţi din Europa pentru următoarele trei sezoane. Vestea bună ar fi că fix peste trei ani, “câinii” s-ar putea întări tocmai cu Adrian Mutu.
“Nu este deloc bine ce s-a întâmplat la meciul cu Slovan. Ar fi prea mult ca Dinamo să fie dată afară din Europa”, a declarat atacantul Fiorentinei, omul care a evoluat pentru trupa din Floreasca în perioada 1998 – 2000.
Apoi, starul echipei naţionale a dezvăluit că după ce îşi va încheia contractul în Serie A se va întoarce în “Ştefan cel Mare”. “Mai am contract cu Fiorentina timp de trei ani, nu ştiu ce se va întâmpla în viitor, dar mi-ar plăcea să revin la Dinamo. Vreau să ajut acest club”, a declarat Mutu pentru sport.ro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com