Vă e teamă că nu mai vine Mutu?

Aşa cum ziarul "ring” a anunţat în premieră, Adrian Mutu n-a jucat în ultimul amical al naţionalei deşi n-avea nicio problemă medicală. Acum, sunt semne şi mai mari de întrebare, asta după ce "Briliantul” a făcut furori la un meci-şcoală al Fiorentinei chiar în ziua în care România a jucat la Budapesta.

Invariabil, întrebările ziariştilor de după meciul cu Ungaria la adresa oficialilor federaţiei prezenţi în capitala Ungariei au făcut referire la situaţia lui Adrian Mutu. Deşi n-o arată, şefii fotbalului sunt îngrijoraţi pentru că jucătorul Fiorentinei n-a evoluat pentru naţională, dar o face cu mare poftă pentru echipa sa de club. "Mutu este omul care va învinge Franţa, am mare încredere în el. Este un semn bun că Mutu şi-a revenit repede şi a jucat pentru Fiorentina, însă el nu a putut evolua în această seară din cauza unei probleme de sănătate, să fiţi convinşi de acest lucru”, a spus preşedintele Mircea Sandu.
E şi mai supărat
După cum povestesc apropiaţii săi, situaţia a devenit şi mai gravă. Fotbalistul este din ce în ce mai revoltat după declaraţia lui Răzvan Lucescu, tehnicianul spunând în dese rânduri că România nu stă într-un singur fotbalist chiar dacă el se numeşte Mutu. "Cred că discutăm prea mult despre un jucător care nu a putut fi aici. Ştiu ce s-a întâmplat, cum s-a pus problema când am fost în cantonament la el. Nu a putut fi aici, cei de la Fiorentina au considerat că e mai bine să nu rişte şi asta e” - a spus de data aceasta Lucescu junior.
Zenit vrea să rezolve problema
Cotidianul rusesc "Sport-Express” a scris, ieri, că oficialii clubului Zenit Sankt-Petersburg i-au propus lui Adi Mutu un contract pe trei sezoane şi un salariu anual de 5,5 milioane de euro. Internaţionalul român mai are contract cu Fiorentina până în vara anului 2012 şi primeşte aproximativ două milioane de euro pe sezon. Ziarul rus mai scrie că oferta grupării ruse ar rezolva o mare parte a problemei pe care Mutu o are cu formaţia engleză Chelsea Londra.
Eu cred ca cei la la ziarul Ring se simt cu musca pe caciula dupa ce au mintit ca Adi vrea sa renunte la echipa nationala!!! Ei bine, mai arunca o minciuna pe piata!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com