Mutu rămâne Mutu!

Victoria din partida de la Paris e singura variantă care ne menţine în lupta pentru calificarea la CM din Africa de Sud. Faţă de partida de miercuri, de la Budapesta, naţionala se va întări cu câteva nume pentru jocul de pe 5 septembrie, de la Paris.


La Budapesta s-a putut şi fără starul Adrian Mutu. Naţionala condusă de Răzvan Lucescu s-a luptat şi a demonstrat că are forţă şi fără briliantul Fiorentinei, dar apariţia decarului în următoarea partidă este determinantă totuşi, pentru că Franţa nu e Ungaria. Aceasta ar fi cea mai importantă mutare de efectiv pentru Răzvan Lucescu, cel pe care îl va înlocui Mutu fiind Dănciulescu.În poartă va rămâne cel mai probabil Dani Coman. El a făcut o partidă bună împotriva Ungariei, fiind sigur pe intervenţiile sale. În linia defensivă se vor produce aproape sigur două schimbări. Pe partea dreaptă va reveni Cristi Săpunaru, fundaşul celor de la FC Porto, care nu a putut da curs convocării la meciul cu maghiarii din cauza unei accidentări. În centru va juca deja sudatul cuplu Chivu - Rădoi, iar pe partea stânga va reapărea Răzvan Raţ în locul lui Neşu, accidentat, la rându-i, pentru meciul cu Ungaria.
Tănase în locul lui Max?
La mijlocul terenului se întrevede o posibilă schimbare, deşi Lucescu poate merge şi la Paris pe formula de mijlocaşi folosită la Budapesta. Pe dreapta va juca în mod cert Mara, care miercuri seara a centrat foarte bine de pe acea parte, a urcat în ofensivă, dar a şi coborât în apărare. În centru, certitudinea este Tibi Ghioane, a cărui evoluţie îl recomandă ca titular şi în meciul cu francezii, alături, cel mai probabil, de Apostol, care a arătat că poate şi că vrea, dar că fizicul îl trădează uneori. Pe stânga trebuie să se decidă Lucescu cum va juca: cu Max Nicu, care nu a avut o evoluţie deloc rea în Ungaria, sau cu Cristi Tănase, care până la ora partidei cu Franţa va reintra în circuit la Steaua.
Echipa probabilă cu Franţa
Coman - Săpunaru, Rădoi, Chivu, Raţ - Mara, Ghioane, Apostol, Max Nicu - Mutu, Marica

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com