Griji pentru Mutu

Prandelli îl vrea pe "tricolor" în formă maximă, dar se teme că psihicul lui e încă afectat de faptul că trebuie să-i plătească 17 milioane lui Chelsea.
Marea grijă a antrenorului Cesare Prandelli înaintea manşei tur cu Sporting, din această seară, e Adrian Mutu. "Tricolorul" a fost decisiv pentru Fiorentina sezonul trecut, tot în ultimul tur preliminar al Ligii, contra Slaviei Praga, şi tehnicianul italian l-ar vrea la fel şi acum. Problema? Decarul Viola e încă afectat de faptul că va trebui să-i plătească lui Chelsea acea despăgubire de 17 milioane de euro.



Însuşi Mutu a recunoscut că imediat după aflarea veştii a suferit un veritabil şoc: "Vreme de două zile n-am fost bun de nimic. Treptat am ieşit din această stare, ajutat de coechipieri, de antrenor şi de prieteni. Dar trebuie să recunosc că încă mi-e greu să mă obişnuiesc cu gîndul". Sînt însă semne încurajatoare. În ultimele amicale, ori meciuri-şcoală, "tricolorul" s-a implicat total şi a dovedit poftă de gol. Aşa cum speră Prandelli să-l vadă şi diseară.
Ultimul an în violet?
Gazzetta dello Sport a dezvăluit ieri că sezonul care stă să înceapă va fi ultimul în care Adi Mutu va îmbrăca tricoul Fiorentinei, dacă nu cumva va pleca în mercato din ianuarie: "Obiectivul lui e să strîngă bani cît mai mulţi pentru a rezolva problema cu Chelsea. Un transfer în Rusia sau în Emiratele Arabe Unite e din ce în ce mai probabil".
Dorit de Mancini
Ofertat şi el, ca şi Mutu, de Zenit St. Petersburg, Roberto Mancini susţine că i-ar plăcea să lucreze cu internaţionalul român. "E un jucător de clasă. Un atacant care poate face oricînd diferenţa. Sigur că mi l-aş dori în echipă", a spus tehnicianul italian, liber de contract încă din 2008. Zenit i-a propus lui Mutu 3 ani de contract şi 5,5 milioane de euro salariu anual.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com