Mutu, sprijinit pe filiera Marius Vizer - Vladimir Putin

Vestea potrivit careia o noua instanta a hotarit ca internationalul roman Adrian Mutu va trebui, pina la urma, sa plateasca suma de 17 milioane de euro clubului englez Chelsea Londra i-a impartit pe romani in doua tabere. Una dintre ele considera ca „Briliantul“ ar trebui sprijinit pentru a depasi aceasta situatie, iar cealalta este de parere ca fotbalistul trebuie sa plateasca pentru greselile din trecut.


Ei bine, pe fondul acestei polemici, Mutu si aliatii sai incearca sa traga si ultimele sfori posibile pentru a iesi basma curata. Se pare ca ultima tentativa de a-l scapa de datorie pe Mutu ar putea implica o multime de persoane sus-puse in Europa si in lume, in frunte cu primul-mi nistru al Federatiei Ruse, Vladimir Putin. Se pare ca nasul lui Adi, omul de afaceri Nicu Gheara, este cel care se ocupa, zi si noapte, de aceasta problema. Potrivit unor voci, Gheara are o relatie de prietenie cu Marius Vizer, un controversat om de afaceri austriac, de origine romana. Ei bine, Vizer este nimeni altul decit presedintele Federatiei Internationale de Judo si, din acest punct de vedere, se afla in relatii excelente cu premierul rus. In ce-l priveste pe Vladimir Putin, este de notorietate legatura dintre acesta si patronul rus al clubului Chelsea Londra, Roman Abramovici. Iata de ce, zvonurile potrivit carora insusi „Tarul“ Putin i-ar putea pune o vorba buna „Briliantului“ Mutu nu sint chiar atit de stiintifico-fantastice…

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com