Ei n-au ajuns ca Adi Mutu!


“Generaţia din care au făcut parte Adrian Mutu, Dănuţ Coman şi Adrian Neaga se naşte o dată la 20 de ani”, spune Mihai Ianovschi, antrenorul coordonator al Centrul de Copii şi Juniori de la FC Argeş.

F.C. Argeş este o adevărată “Mină de aur” pentru fotbalul argeşean şi naţional, Centrul de Copii şi Juniori “Leonte Ianovschi” producând permanent jucători de valoare. Ultima generaţie de mari fotbalişti crescută pe malul Argeşului este cea din care au făcut parte Adrian Mutu, Dănuţ Coman şi Adrian Neaga.

Grupa lui Adrian Mutu am făcut-o în 1988. A fost o generaţie de excepţie. Fără rebuturi sociale”, îşi aminteşte Mihai Ianovschi, antrenorul coordonator al Centrului de Copii şi Juniori de la FC Argeş. “Era un grup de copii uniţi, prieteni, care au acceptat rigoriile marii performanţe. Au avut o copilărie lipsită de jocurile specifice vârstei. În schimb, s-au bucurat de gloria juvenilă”, completează antrenorul.

Cu Adrian Mutu “căpitan”, FC Argeş a câştigat de trei ori titlul de campioană a României, la juniori, în 1992 şi 1995, însă nu toţi jucătorii au avut şansa să se afirme în fotbalul mare. Din “Generaţia de Aur” de la FC Argeş doar Mutu, Coman şi Neaga au ajuns să evolueaze în Liga I şi la echipa naţională de seniori.

Unii au ajuns profesori de sport, pompieri, iar alţi sunt oamnei de afaceri, agenţi de pază sau taximetrişti. Chiar dacă, drumurile lor s-au despărţit la un moment dat, toţi au rămas prieteni peste ani. “În prezent această generaţie se adună la diferite evenimente din viaţă. Au rămas uniţi şi buni prieteni. Mutu, Neaga sau Coman niciodată nu au uitat de unde au plecat. Nu şi-au uitat colegii de la juniori”, precizează Mihai Ianovschi.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com