Naţionala din «Cizmă»

La începutul mileniului, în sezonul 1999-2000, Adrian Mutu, abia ajuns la Milano, era singurul jucător român din Serie A.
Între timp, campionatul din Peninsulă s-a transformat în “tărâmul făgăduinţei” pentru fotbaliştii noştri, spre comparaţie cu Spania şi Anglia, unde prezenţele româneşti au devenit o raritate.



Unii, cum ar fi Mutu şi Chivu, au făcut carieră, alţii s-au lovit de rigoarea profesionismului, gen Zicu, Dică, Moţi, o categorie aparte fiind reprezentată de “lupii tineri” care încearcă să-şi facă loc în lumea bună a “calcio”-ului chiar din interior.
Începând de astăzi, selecţionerul Răzvan Lucescu trebuie să-şi fixeze antenele pe axa Milano – Firenze - Palermo. Putem alcătui extrem de uşor o naţională bazată exclusiv pe “stranieri” din Italia!
Vedetele Chivu, Mutu
Sunt în continuare vârfurile actualei generaţii de fotbalişti români. La 28, respectiv 30 de ani, se poate spune că cei doi au ajuns la apogeul carierei.
Mai mult de atât e foarte greu de realizat, ţinând cont de faptul că Adi Mutu este răvăşit de 17.000.000 de probleme personale, iar Cristi Chivu a cucerit deja două “scudetto”-uri cu Inter Milano.
Pentru căpitanul naţionalei, o motivaţie ar putea fi cucerirea Ligii Campionilor, echipa lui Jose Mourinho fiind considerată printre favorite.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com