Ministrul Muncii din Italia cere intervenţia guvernului Berlusconi pentru a-l ajuta pe Mutu!

Cazul lui Adrian Mutu a pus pe jar Italia şi România. Vestea că atacantul Fiorentinei ar putea să fie obligat să se retragă din cauza imposibilităţii de plată a datoriei pe care o are către Chelsea a inflamat spiritele în Firenze şi în toată Italia.


În timp ce Cristian Borcea îndeamnă la colecte publice, patronii Fiorentinei au apelat la toate autorităţile italiene pentru a-l putea ajuta pe Adrian să nu se retragă şi să plătească banii clubului londonez. Primul care a reacţionat în ajutoru lui Mutu este chiar Ministrul Muncii din Italia, Maurizio Sacconi, l-a somat pe premierul Silvio Berlusconi să intervină pentru a-l ajuta pe atacant. Înaltul demnitar din ţara soră de gintă latină cere o intervenţie de urgenţă pentru a-i salva cariera românului.
"Cazul lui Adrian Mutu este foarte delicat şi cer guvernului să se implice, lucrurile nu pot rămâne aşa", a spus Sacconi pentru presa italiană.
Reamintim că jurnalul italian La Nazione a anunţat azi că Mutu îşi va anunţa luni retragerea din activitate, din cauza imposibilităţii de plată a datoriei de peste 17 milioane de euro către Chelsea.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com