"Intră pe Facebook să-l susţii pe Mutu!" Italienii sunt alături de "Briliant"

Faptul că nu ştim să să ne apreciem valorile este deja un clişeu. După ce ieri a apărut în presa italiană informaţia că Mutu s-ar putea retrage în scurt timp, fanii Fiorentinei au deschis un grup pe celebrul site de socializare -Facebook, prin care îşi manifestă sprijinul pentru atacantul român în această perioadă dificilă pentru el.



Grupul de susţinători s-au adunat sub numele de "Adrian, suntem cu tine!", iar motto-ul adoptat este "Tot poporul Viola e cu tine". Chiar dacă e deschis de puţin timp, grupul numără deja 366 de membrii. Gestul suporterilor vine la scurt timp după ce Ministerul Muncii din "Cizmă" a cerut intervenţia Guvernului Berlusconi în cazul Mutu.
Şi acestea nu sunt singurele măsuri prin care italienii demonstrează că sunt alături de atacantul Fiorentinei. Imediat după anunţarea sentinţei TAS prin care Mutu a fost obligat să-i achite lui Chelsea daune în valoare de 17 milioane de EURO, suporterii Viola au venit cu ideea unei "chete" prin care să adune banii pentru Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com