Gazzetta dello Sport: "Daţi-i timp lui Mutu!"

Gazzetta dello Sport i-a luat apărarea decarului Fiorentinei după evoluţia modestă cu Sporting. Alte ziare îl critică.


Cea dintîi apariţie oficială a lui Adi Mutu în tricoul Fiorentinei, după o lungă perioadă de inactivitate, n-a ieşit aşa cum şi-ar fi dorit. Contra lui Sporting, în prima manşă a play-offului Europa League (2-2), "tricolorul" n-a mai fost jucătorul decisiv pe care-l aşteptau antrenorul Cesare Prandelli, presa şi suporterii. Mare lucru nu i-a ieşit, iar la jumătatea reprizei secunde i-a lăsat locul lui Jovetici (60).
Evoluţia sa a împărţit ziarele italiene în două tabere. Contra lui au fost Corierre della Serra, "am văzut un Mutu stins", dar mai ales Il Messaggero: "Românul a fost invizibil. Umbra jucătorului din stagiunea trecută. Nici o idee, nici o pasă decisivă, nici o execuţie de Fenomen".
Gazzetta dello Sport, în schimb, a adoptat o cu totul altă atitudine. Ziarul cu cea mai mare greutate din presa italiană de profil a punctat la rîndu-i evoluţia modestă a decarului Viola, dar i-a luat şi apărarea: "Lui Mutu trebuie să-i dăm timp. Să nu uităm că a jucat prima partidă adevărată după 5 luni în care s-a confruntat cu accidentări serioase la cot şi la genunchi".
"E normal ca Mutu să nu poată duce un meci întreg şi să-i lipsească strălucirea în joc. A fost atîta timp indisponibil"Cesare Prandelli, antrenor Fiorentina
5 e nota pe care Mutu a primit-o în mai toate ziarele italiene apărute ieri. Doar Il Messaggero i-a dat 4

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com