Mutu ar putea fi forţat să renunţe la fotbal

Adrian Mutu ar putea fi suspendat, începând de luni, când va expira ultimatumul dat de Chelsea în privinţa plăţii despăgubirii de 17 milioane de euro.


"Fenomenul Fiorentinei riscă de luni să fie suspendat de FIFA. Chelsea vrea cele 17 milioane. Fără reducere, fără şanse de a se ajunge la o înţelegere. Şi dacă «fenomenul» nu plăteşte, ar putea fi forţat să renunţe la fotbal ", scrie La Nazione. Potrivit Mediafax, jurnalul menţionează că această variantă nu reprezintă o simplă ipoteză, ci este o perspectivă reală care îl devastează pe jucător în ultima perioadă.
La Nazione precizează că această problemă îl depăşeşte pe Mutu, care se confruntă cu perspectiva de a renunţa la cariera de fotbalist. "Partida de mâine seară (n.r. - de duminică seară) cu Palermo poate fi ultima pentru Mutu. Adio viola, adio naţională, adio fotbal", concluzionează La Nazione.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com