Mutu şi Goian, vedete în Serie A! Vezi de ce!

Serie A stă să înceapă în weekend-ul care urmează, iar presa italiană face ultimele calcule înainte de primul meci al etapei inaugurale, Bologna - Fiorentina, întâlnire ce va avea loc sâmbătă la ora 19.00 pe Stadio Dall'Ara. În ceea ce priveşte românii care vor lua parte la competiţia italiană, numărul acestora a crescut odată cu sosirea la Palermo a lui Dorin Goian, lucru de apreciat la Serie A, în condiţiile în care fotbaliştii mioritici nu prea au acces în celelalte campionate mari. De altfel, transferul fundaşului nu a trecut neremarcat de presa peninsulară.


Astfel, într-o prezentare a echipelor din acest sezon din Serie A, siteul goal.com l-a nominalizat pe fostul fundaş al Stelei ca fiind principalul transfer al grupării siciliene, în condiţiile în care Palermo l-au adus în această vară pe argentinianul Javier Pastore, una din marile speranţe ale fotbalului din Ţara Tangoului, costând 8 milioane de euro, de patru ori mai mult ca apărătorul nostru!
Companie selectă pentru Mutu
În aceeaşi prezentare făcută de siteul amintit, Mutu este considerat jucătorul numărul 1 şi vedeta Fiorentinei, chiar dacă în lot mai este şi atacantul Squdrei Azzura, Alberto Gilardino sau deja consacratul francez Sebastian Frey. Mutu este considerat pivotal pentru Fiorentina, în încercarea de a-şi îndeplini obiectivul, acela de a se prinde Liga Campionilor, pentru al treilea an consecutiv. Atacantul de la Piteşti stă alături de Gianluigi Buffon( Juve), Samuel Eto'o( Inter), Francesco Totti( Roma) sau Mauro Zarate (Lazio).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com