Mutu: "Sunt forţat să mă las"

Cotidianul italian La Nazione a lansat o ipoteză-şoc: strâns cu uşa pentru că nu a achitat compensaţia de 17.173.990 de euro dictată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv, Adrian Mutu riscă să fie nevoit să se retragă din fotbal.
Ca urmare a epuizării tuturor căilor de atac pe cale sportivă încercate de Adrian Mutu în diferendul cu Chelsea, “Briliantul” e prins în corzi mai rău ca niciodată.
Conform publicaţiei din Peninsulă, termenul până la care ar trebui să scoată o sumă exorbitantă din buzunar expiră mâine, iar presa italiană notează că atacantul Fiorentinei se află în faţa unei decizii radicale.



Cum Chelsea nu dă nici în ruptul capului înapoi, Mutu are două variante: ori scoate banii, ori nu mai apare pe teren. În cazul că va mai juca de luni încolo, gruparea londoneză se va adresa FIFA, astfel încât fotbalistul român să fie suspendat.
“S-ar putea să aibă dreptate La Nazione. Sunt forţat să mă las, în condiţiile acestea”, ne-a declarat Mutu, în exclusivitate. În vâlva creată a intervenit şi Fiorentina, care a cerut sprijinul federaţiei italiene, în condiţiile în care toscanii riscă să nu-şi mai poată folosi fotbalistul.
Cazul, pe masa lui Berlusconi
Mai mult, cazul a ajuns pe masa guvernului premierului Silvio Berlusconi, după ce ministrul muncii, Maurizio Sacconi, i-a cerut să intervină imediat pentru a-i salva cariera lui Mutu.
Naşul Gheară infirmă retragerea
Nicu Gheară (foto), naşul de cununie al lui Adrian Mutu, a declarat că finul său nu s-a gândit niciodată să se retragă din fotbal: “Atâta timp cât o să poată din punct de vedere fizic, Adrian va juca fotbal.Mi se pare o mare tâmpenie ca şi cineva să-i interzică dreptul la muncă”, a explicat Nicu Gheară.
15 septembrie este data-limită pentru recurs
Avocaţii lui Adrian Mutu trebuie să intenteze recursul împotriva deciziei TAS, la Tribunalul Federal Elveţian, până la data de 15 septembrie, cel mai târziu.
Acţiunea reprezentanţilor legali ai fotbalistului va conţine două părţi: suspendarea imediată a obligaţiei de a plăti cele 17.173.990 de euro către Chelsea şi identificarea unor eventuale vicii de procedură legate de hotărârea TAS.
Marţi ar trebui să fie la lot
Bogdan Stelea, antrenor secund la naţională, a comentat: “Vom discuta cu Mutu, pentru a vedea dacă putem conta pe el la meciul cu Franţa.Normal, el trebuia să fie marţi în ţară, la reunirea naţionalei”. România va întâlni Franţa pe 5 septembrie, la Paris, într-un meci contând pentru calificarea la CM.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com