Mutu, trimis la Zenit de Mircea Lucescu!

Mutu e sfatuit de Mircea Lucescu sa nu mai stea pe ganduri si sa ia drumul Rusiei! "Zenit e mai echipa decat Fiorentina", ii transmite Lucescu nehotaratului Mutu, care si-a declarat mereu dragostea pentru Fiorentina.




Acum, insa, Mutu are mai mare nevoie ca niciodata de ajurtorul rusilor. Sefii lui Zenit sunt prietenii lui Abramovich.
Mutu isi decide singur viitorul! Are de ales intre a ramane la Fiorentina pe salariu de aproape 3 ori mai mic si cu datoria la Chelsea de 17 milioane sau sa plece intr-un campionat necunoscut - Rusia, dar cu salariu urias - 5,5 milioane si scapat de grijile unei datorii imense, pe care sefii de la Zenit i-au promis ca o rezolva. Si la Zenti, Mutu va avea antrenor Italian, cel mai probabil - Spaletti.
"Zenit este peste Fiorentina la toate capitolele, de la bani la imagine in Europa. Iar campionatul Rusiei e cam al 6-lea in Europa" ii transmite Lucescu lui Mutu in Prosport

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com