Click:"FantoMUTU! «Briliantul» a fost cel mai slab jucător al Fiorentinei cu Sporting"

Primul meci oficial al lui Adrian Mutu a confirmat temerile în ceea ce priveşte forma fizică şi psihică precară prin care trece internaţionalul român.
“17 milioane de motive pentru a explica o evoluţie sub aşteptări. Zero pe linie în dreptul lui Mutu, schimbat de Prandelli la mijlocul reprizei secunde”, a scris siteul firenzeviola.it, referindu-se la implicaţiile pe care le are procesul cu Chelsea în prestaţiile românului.



De asemenea, Gazzetta dello Sport l-a notat pe decarul Fiorentinei cu nota 5, cea mai mică din întreaga echipă a toscanilor. “A fost de nerecunoscut. O fantomă!”, a punctat prestigiosul cotidian italian, după Sporting – Fiorentina 2-2 în prima manşă a ultimului tur preliminar din Liga Campionilor.
Astfel, cu un singur şut periculos la poarta lusitanilor, chiar în debutul partidei, se poate spune că Adi Mutu a început cu stângul cel de-al patrulea sezon în curtea Fiorentinei.
Care ar putea fi şi ultimul, aşa cum susţin italienii. “Brazilianul Salvio rămâne o ţintă de transfer. Poate juca al doilea vârf, la fel ca Mutu, care ar putea pleca în iunie 2010”, scrie Gazzetta dello Sport.
Cesare Prandelli, antrenor Fiorentina : "Mutu? E normal să nu joace la capacitate maximă. Vine după trei luni şi jumătate de inactivitate. Însă are personalitate şi trebuie să-l ajutăm".
Mutu poate scoate Steaua din urna capilor serii
Pentru a fi cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor Europa League, Steaua ar avea nevoie ca Fiorentina să nu elimine pe Sporting.
Dacă italienii se vor califica în grupele Ligii Campionilor, atunci portughezii vor merge în grupele Europa League şi, având un coeficient mai bun decât Steaua, i-ar putea coborî pe roş-albaştri în urna a doua valorică.
Dacă Fiorentina, care are un coeficient mai mic decât Steaua, va fi eliminată de Sporting, atunci echipa lui Bergodi mai are nevoie de doar o condiţie să fie cap de serie: măcar una dintre Lyon şi Panthinaikos să intre în grupele Ligii Campionilor, în disputele cu Anderlecht, respectiv Atletico Madrid.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com