Lucian Lipovan: Mutu cu Franţa? Da, în tribună!

Pentru a cine mai ştie câta oară, Mutu s-a schimbat! Dat fiind că în precedentele ocazii se schimbase de fapt din rău în mai rău, nimic nu mă poate convinge că acum a urmat direcţia bună. Iar dacă a nimerit direcţia, sigur sensul e opus. Faptul că a cerut bilete (gratis) pentru meciul din Luxemburg e un simplu episod telenovelistic, menit să-i impresioneze doar pe cei care în ultimii zece ani au fost într-o nesperată excursie pe lună şi habar n-au cine e Mutu, în cel mai bun caz auzind de suporterul dinamovist respectiv.

Acum, că tot ne-am lămurit cum e cu schimbatul lui Mutu, să admitem şi că e fotbalist, specie pe cale de dispariţie în Carpaţi, din ce se vede în documentarele de specialitate de pe Digi Sport. Ne confruntăm astfel cu eterna dilemă shakespeariană: to be or not to be, în varianta convocat la naţională. Am avut de atâtea ori dilema asta, încât deja e dovedit că niciuna din cele două posibile soluţii nu e bună. Cina de taină între Mutu şi Piţurcă, pusă la cale în această seară în Luxemburg, conform surselor ProSport, este, astfel, pe cât de interesantă pentru presă, pe atât de inutilă. Cu siguranţă folosim mai bine orele respective în a studia cum spargem Luxemburgul, dacă tot e o nucă atât de tare.

Întâlnirea dintre Piţurcă şi Mutu e bună la un singur lucru: Piţurcă să-i dea lui Mutu bilete şi la meciul cu Franţa, dacă tot vrea să vadă naţionala. Cu sau fără locuri, dar în tribună oricum, nu pe bancă. Şi, ca să fiu mai clar, detaliez: o iertare între două meciuri, oarecum forţată mai degrabă de apropiaţi, ar dovedi doar eventuala slăbiciune, lipsă de autoritate şi credibilitate ale lui Piţurcă. Nu doar faţă de noi - că asta nici nu-l prea interesează pe selecţioner -, ci în vestiar, unde sunt convins că ar avea probleme cu alţi fotbalişti, măcar şi din cauza lipsei cuvântului. Mai pe scurt, decât să se mai retragă câţiva, mai bine îl lăsăm acasă pe Mutu şi încercăm să refacem cât de cât atmosfera în vestiar pentru viitor.

Iar dacă totuşi nu rezistăm geniului fotbalistic şi insistăm să nu se bucure de el doar locuitorii Cesenei - sesizaţi ironia -, atunci hai măcar să o facem după meciul cu Franţa, să ştim şi noi cum stăm.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com