Urmaşii lui Adi Mutu

Nicio zi fără fotbal. Pentru Mihai Ianovschi, stadionul „Nicolae Dobrin” este a doua casă. Este locul unde l-a descoperit la o selecţie cu sute de copii pe Adrian Mutu. Cam grăsunel la 10 ani, „Briliantul” avea încă de la acea vreme ceva în plus faţă de ceilalţi prichindei talentaţi: steaua lui norocoasă. Mutu şi-a luat zborul de mult de la Piteşti, pentru a străluci pe alte arene, însă antrenorul său a rămas pe loc pentru a descopri noi talente. Actualmente, Mihai Ianovschi are în pregătire la Şcoala de Fotbal „Dani Coman” grupa de copii născuţi 2001. Sunt mici, dar îndrăgostiţi de fotbal. Nu s-ar dezlipi de minge nici în somn. Vor să ajungă mari, iar câţiva dintre ei seamănă leit, când au mingea la picior printre jaloane, cu starul de la Cesena. „Cel puţin patru dintre ei sunt ca Mutu la 10 ani. Ambiţioşi şi răi în teren, în sensul bun. Nu vreau să le dau numele pentru ca să nu bag râcă între părinţi. E mai bine aşa”, spune Mihai Ianovschi. Grupa de 2001 se pregăteşte pentru Campionatul Naţional de Juniori E. În septembrie, începe faza judeţeană, iar câştigătoarea va merge mai departe la faza zonală. Etapa judeţeană va debuta în septembrie. Vor fi angrenate echipe din Piteşti, Costeşti, Câmpulung şi Mioveni, iar câştigătoarea se va alege după 26 de etape, tur-retur.



„Naţionala e în criză. Are nevoie de Mutu”
Primul antrenor din cariera lui Adrian Mutu dă dovadă în continuare de clemenţă când vine vorba despre jucătorul său. Marginalizat de selecţionerul Victor Piţurcă, după ultima escapadă la naţională, Adrian Mutu trebuie iertat şi convocat la lotul „tricolor” în opinia lui Mihai Ianovschi. „De câte ori a avut probleme, eu l-am lăudat. Indiferent de greşeli, Adi este un jucător util echipei naţionale. A demonstrat de atâtea ori că poate decide de unul singur soarta unui meci. Naţionala este în criză şi are nevoie de Mutu. Una este viaţa personală şi alta este ceea ce face el în teren”, spune antrenorul Mihai Ianovschi. Reamintim că Adrian Mutu nu a fost convocat de Victor Piţurcă pentru dubla cu Luxem­burg şi Franţa, din preliminariile C.E. din 2012, jucătorul piteştean plătind tribut gestului de a părăsi cantonamentul echipei naţionale pentru o noapte, înaintea amicalului cu San Marino.

...

Sursa: http://ziarobiectiv.ro/index.php/fotbal/urmasii-lui-adi-mutu.html

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com