Libertatea: Fostul internaţional Marius Lăcătuş crede că România nu stă în doi jucători excluşi din lot «Mutu şi Tamaş nu ne garantau calificarea»

Mai sunt câteva zile până la “dubla” cu Luxemburg (2 septembrie) şi Franţa (6 septembrie), iar fostul internaţional Marius Lăcătuş (47 de ani) crede că România nu sta in doi fotbalisti.



“Nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect, sunt sigur că Piţi ştie cel mai bine ce trebuie făcut şi a luat măsura care se impunea. Nu este uşor să te desparţi de cei doi fotbalişti, dar Mutu şi Tamaş nu ne garantau calificarea la vreun turneu final de Cupă Mondială sau de Campionat European",a spus Lacatus.


«Briliantul» vrea să-şi transfere nepotul în Italia


Presa italiană pretinde că Adrian Mutu (32 de ani) încearcă să-l transfere în Peninsulă pe dominicanul Mikhail Meyreles Perez (20 de ani), nepotul său.


Pentru că se apropie încet, dar sigur de finalul carierei, Adrian Mutu s-a gândit să-şi încerce talentul de impresar, activitate de pe urma căreia ar putea câştiga bani frumoşi după agăţarea ghetelor în cui.

Potrivit site-ului tuttocese na.it, atacantul român l-a propus pe Mikhail Meyreles Perez, nepotul său, la formaţia AC Bellaria Igea Marina, din liga a patra italiană. Deşi sursa citată prezintă posibila tranzacţie drept o “achiziţie de lux”, ruda dominicană a lui Mutu nu a impresionat ca fotbalist până acum. Meyreles Perez evoluează ca atacant, asemenea unchiului său celebru, dar a eşuat în tentativa de a se impune în fotbalul românesc, la FC Snagov şi la Gloria Bistriţa.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com