Atac fără precedent! "10 ani am avut răbdare cu Mutu, că-i valoros, dar rezultatele lui sunt zero"

Tehnicianul Dorinel Munteanu speră ca selecţionerul Victor Piţurcă să nu revină asupra deciziei de a-l exclude definitiv de la naţională pe Adrian Mutu, jucător despre care spune că toată lumea a avut răbdare 10 ani, dar în cele din urmă rezultatele lui la prima reprezentativă sunt zero.



"Sunt de acord cu decizia luată de Victor Piţurcă şi sper să nu se răzgândească, pentru că nu poţi să reconstruieşti o echipă cu astfel de exemple. Noi 10 ani am avut răbdare, că-i valoros, că face, că drege şi până la urmă rezultatele sunt zero. Naţionala se poate lipsi de orice jucător", a spus antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dorinel Munteanu, care deţine recordul de selecţii la echipa naţională a României, a adăugat că excluderea lui Mutu trebuia luată mai demult. "Despre cei doi nu vreau să mai vorbesc, dar nu mă aşteptam să facă aşa ceva. Trebuia luată această decizie mai demult, păcat că Răzvan (n.r. - fostul selecţioner Răzvan Lucescu) a dat înapoi. Nu ai cum să faci performanţă, mai ales când rezultatele sunt cum sunt, nu e normal să acceptăm ca unul-doi jucători să facă astfel de lucruri'", a afirmat Dorinel Munteanu.



VIDEO: Mutu, facut PRAF dupa ultimul scandal: Am avut 10 ani rabdare cu el si rezultatele sunt 0! De ce e si vina lui Razvan Lucescu: pe www.sport.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com