Piţi, pe Torje şi pe Ştefan Radu i-ai iertat?

Surse din anturajul naţionalei de fotbal a României au dezvăluit pentru Libertatea că Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş au fost însoţiţi de Gabriel Torje şi de Ştefan Radu la şpriţul de luni seară. Dacă primii doi au fost pedepsiţi drastic, ultimii au scăpat de furia antrenorului Victor Piţurcă.

Ştirea potrivit căreia Adrian Mutu (32 de ani) şi Gabriel Tamaş (27 de ani) au fost excluşi din echipa naţională din cauza indisciplinei este deja veche. Noutatea o reprezintă faptul că atacantul Cesenei şi fundaşul lui West Bromwich Albion n-au fost singuri, luni seară, în jurul unei sticle de vin băute într- un local din Serravalle, oraşul care a găzduit amicalul San Marino - România (0-1). Potrivit unor surse din anturajul primei reprezentative, aceştia i-au avut ca însoţitori pe Gabriel Torje (21 de ani), mijlocaşul lui Dinamo, şi pe Ştefan Radu, fundaşul lui Lazio (24 de ani).


Au revenit la hotel în timp util


Spre deosebire de tovarăşii lor de pahar, ultimii doi au reuşit să evite furia selecţionerului Victor Piţurcă. În condiţiile în care nici unul din cei patru nu a exagerat cu alcoolul în seara respectivă, diferenţa a fost făcută de punctualitate. Dacă Mutu şi Tamaş au preferat să rişte şi să mai întârzie, bazându-se pe relaxarea antrenorului, Torje şi Radu s-au întors în timp util la hotelul în care era cazată delegaţia României. Consecinţa? Au “driblat” eventualele pedepse pe care le putea lua Piţi împotriva lor şi au jucat contra sanmarinezilor, chit că n-au făcut-o tocmai convingător.


Dinamovistul neagă acuzaţiile


Gabriel Torje pretinde că luni seară nu a ieşit din hotelul în care erau cazaţi tricolorii. “Nu am ieşit la nici un şpriţ cu Adi Mutu şi Gabi Tamaş! După ce antrenorul ne-a dat liber să mergem la acel mall din oraş, eu am preferat să rămân în camera de hotel, pentru a mă odihni. Nu ştiu ce a făcut Fane Radu, dar eu nu am fost cu el. Nici măcar la masa pe care echipa o ia în comun nu am stat la aceeaşi masă cu Mutu”, ne-a declarat dinamovistul.


Le-a fost sete, nu glumă!


Sursa Libertăţii pretinde că Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş i-au pus răbdarea la încercare lui Victor Piţurcă în cele trei zile petrecute în Italia. Mai concret, cei doi jucători nu s-au sfiit să-şi comande vin chiar şi în timpul meselor luate alături de ceilalţi membri ai delegaţiei României la hotelul din Rimini. În aceste condiţii, întârzierea de luni seară a fost picătura care a umplut paharul, selecţionerul hotărând să-i excludă din lot.


Şi-au luat adio!

Mutu şi Tamaş s-au resemnat, aflând că Piţurcă a decis să-i excludă definitiv de la naţională. După ce au urmărit amicalul cu San Marino în camerele de hotel, cei doi şi-au luat adio, ieri dimineaţă, de la restul tricolorilor şi au părăsit stabilimentul mai devreme decât restul delegaţiei, îndreptându-se spre echipele lor de club: Cesena, respectiv WBA. Ştiindu-se cu musca pe căciulă şi conştienţi că sunt recidivişti, Mutu şi Tamaş au lăsat impresia că nu mai speră în iertarea lui Piţi.


Renunţă Marica?


Nicu Gheară, naşul lui Adrian Mutu, a sugerat că Ciprian Marica (25 de ani) ar trebui să refuze viitoarele convocări sub tricolor: “Marica ar fi prost să mai vină la lot. Când a fost suspendat la Stuttgart dădea goluri la naţională şi acum, când are echipă, Piţurcă nu-l mai convoacă”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com