Salvarea Cesenei depinde de Mutu

Publicaţia italiană Guerin Sportivo consideră că parcursul Cesenei în noul sezon al Serie A va fi influenţat decisiv de atacantul român.


Conducătorii Cesenei şi suporterii acestei echipe trebuie să-şi pună toate speranţele în Adrian Mutu (32 de ani), principalul atu în lupta pentru supravieţuirea în campionatul Italiei.


”Cesena va încerca să repete miracolul de anul trecut, când s-a salvat de la retrogradare. Dincolo de un jucător sau de altul, principalul argument al bianconerilor va fi Adrian Mutu. De jocul său şi de pofta lui de gol va depinde salvarea Cesenei. În ciuda deselor probleme create în afara gazonului, românul rămâne un fotbalist de calitate”, a scris Guerin Sportivo.


Adrian Mutu va disputa primul meci oficial pentru Cesena pe 28 august, când formaţia ”căluţului de mare” va întâlni Atalanta Bergamo în deplasare, în prima etapă din sezonul 2011-2012 al Serie A.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com