Dorinel Munteanu: „Mutu şi Tamaş n-au nici măcar bun-simţ“

„Neamţul“ a criticat dur escapada petrecăreţilor Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş dinaintea meciului cu amatorii din San Marino. Dorinel consideră că Victor Piţurcă a luat cea mai bună decizie când a anunţat că nu-i va mai convoca la lot pe Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş.



Ce părere aveţi despre această escapadă în care au fost implicaţi Mutu şi Tamaş?

E a nu ştiu câta oară când se petrece ceva de genul acesta. E inadmisibil! Nu mai contează că au lipsit câteva minute sau două ore. Programul de-aia e program, ca să fie respectat. Măcar din bun-simţ faţă de selecţioner, care-şi începea un nou mandat.

E bine că au fost excluşi sau am mai avea nevoie de ei în continuare?

Multă lume spune că avem nevoie de Mutu şi de Tamaş, dar e culmea să accepţi asemenea escapade. Dacă n-ai disciplină, naţionala devine o echipă de maidan. Nu trebuie să ne temem să luăm măsuri. Din cauză că s-au tot iertat aceste lucruri am ajuns aici cu naţionala. Sincer, la cât de emblematic e Mutu, ar fi trebuit să fie mai atent la ceea ce face, pentru că el e văzut ca un exemplu pentru tineri.

Pe vremea dumneavoastră se întâlnea aşa ceva?

Noi, cei din "Generaţia de Aur" eram cuminţi, nu prea le aveam cu astea. Mai ieşeam după victorii în oraş, dar nu ne permiteam în timpul programului să stăm la băutură sau mai ştiu eu ce...

Mai putea Mutu să ajute naţionala?

Eu am zis-o de mult că el are altele pe cap. Cred că singura lui motivaţie mai era să-l depăşească pe Hagi.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com