Mutu i-a impresionat pe italieni: "Parcă a renăscut"

Transferul la Cesena pare să-i priască lui Adrian Mutu, care este rădicat în slăvi de presa din Peninsulă pentru prestaţia din ultima partidă amicală: 7-0 cu echipa secundă.



"Mutu a strălucit în partida amicală cu echipa secundă a clubului. Talentatul român a fost folosit atacant de antrenorul Giampaolo şi a încântat cu faze de o rară frumuseţe suporterii prezenţi la meci. A dat două goluri şi o pasă decisivă, a scris Gazzetta dello Sport

Forma extraordinară a românului a fost observată şi de suporterii fostei sale echipe, Fiorentina, care au scris pe un site dedicat echipei favorite că "Briliantul a renăscut". "Mutu a fost incredibil, parcă a renăscut, de mult timp nu l-am mai văzut atît de motivat. La Fiorentina era tot timpul în centrul unui scandal, la Cesena pare să joace fără presiune", a scris violanews.com

Adrian Mutu s-a transferat la Cesena la finalul sezonului trecut, fiind cedat liber de Fiorentina. În meciul cu echipa secundă, Mutu a jucat în prima repriză şi a înscris în minutele 35 (penalty) şi 41. Celelalte goluri au fost marcate de Candreva '5, Eder '12, Rossi '57, Livaja '59 şi Malonga '67.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com