Mutu şi Tamaş, 'EXECUTAŢI' public'! "Noi petreceam mai mult decât ei, dar JUCAM FOTBAL!" Cum poate salva Piţurcă naţionala de la DEZASTRU:

Dănuţ Lupu consideră că cei doi ar fi meritat să fie pedepsiţi şi după ce au refuzat să meargă cu naţionala în turneul din America de Sud şi îi oferă lui Victor Piţurcă o soluţie pentru ca naţionala să depăşească momentul critic: jucători modeşti, cu o mare dorinţă de afirmare.


"Şi Răzvan a vrut să nu-l mai cheme la naţională. Să vedem acum dacă Piţurcă se va putea ţine de cuvânt. Eu nu-i judec pentru ce au făcut. I-aş judecă pentru că nu s-au dus să joace cu Brazilia, cu Ronaldo. E un meci cu care te întâlneşti odată în viaţă.

Ar trebui să facem un sondaj între jucătorii din 1970, până în 1995 să vedem câţi ar fi preferat să plece în vacanţă în loc să joace cu Brazilia.

Să fim sinceri. Noi petreceam mai mult ca ei, dar jucam fotbal!

La cum am văzut România în meciul cu San Marino, nici pentru locul trei nu putem să ne batem în preliminariile CM.

Mulţi dintre cei care au jucat ieri vor fi pe teren şi în meciul cu Franţa.
Cred că echipa naţională a României trebuie făcută cu jucători pe stilul celor de la Oţelul Galaţi sau Unirea Urziceni. E mult mai uşor să faci o echipă din jucători modeşti, care vor să se afirme, decât cu jucători cărora nu le pasă", a declarat Dănuţ Lupu la Sport.ro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com