Gheara-Dragomir-Agentul Becali! Cum este INCERCUIT Piturca de tridentul care il vrea pe Mutu in meciul cu Franta:

Cei trei fac presiuni pentru revenirea lui Mutu la nationala!

 	Gheara-Dragomir-Agentul Becali! Cum este INCERCUIT Piturca de tridentul care il vrea pe Mutu in meciul cu Franta:

Desi "canta" pe trei octave diferite, scopul este acelasi: readucerea lui Mutu la nationala.

Cel mai vehement dintre ei este Nicu Gheara, cel care se pare ca face presiuni ca Marica sa nu mai vina la nationala cat timp Mutu nu este convocat.

"Marica este un prost daca mai vine la nationala! Cand a fost suspendat la Stuttgart dadea goluri si acum, cand are echipa, nu mai e convocat", a declarat Nicu Gheara la Gsptv!

Cel mai impaciuitor este Ioan Becali. "Sinistrul personaj", asa cum este numit in Evenimentul Zilei, a incearca sa treaca cu vederea scandalul de la nationala si sa puna accentul pe jocul Romaniei si pe formarea unei noi echipe!

Unul dintre prietenii lui Piturca, Mitica Dragomir chiar a gasit o portita in discursul lui Piturca, prin care Mutu poate fi chemat inapoi. "Piturca e bine ca a lasat o poarta deschisa. Daca ai o fata si vine dimineata acasa, ce faci, o dai afara?" a declarat Mitica Dragomir.

Sursa: EVZ

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com