Ziarul ring - Cristi, adu-l si pe Mutu!

Fundaşul de la Inter Milano este tot mai aproape de o revenire la echipa naţională, acolo de unde s-a retras la începutul verii. Tot mai mulţi apropiaţi ai fotbalistului împreună cu selecţionerul Victor Piţurcă speră să-l convingă pe Chivu să revină cât mai repede.




Fără un lider veritabil la echipa naţională, selecţionerul României insistă pe lângă Cristi Chivu să se alăture din nou tricolorilor, renunţând astfel la decizia luată înaintea meciului cu Bosnia, din iunie. În cazul unui refuz, Piţurcă ar avea variantele Raţ, Marica sau Goian, dar, fără îndoială, nici unul dintre ei nu ar putea insufla colegilor încrederea pe care ar aduce-o campionul Europei de anul trecut.

Jena faţă de Răzvan Lucescu

Cunoscut ca un fotbalist extrem de sufletist, Chivu este aproape să cedeze, văzând că tot mai multă lume insistă pentru revenirea lui. În acest moment, el are o singură teamă: nu vrea ca Răzvan Lucescu să interpreteze că retragerea lui a fost cauzată, de fapt, de o neînţelegere cu fostul selecţioner. Din surse apropiate fotbalistului, se pare că, în acest moment, este singurul motiv ce îl mai reţine pe Chivu să accepte întoarcerea la naţională.

Fraţii Becali fac şi ei lobby
Faţă de momentul retragerii, Ioan şi Victor Becali şi-au schimbat sfaturile pentru Chivu. Primul a afirmat recent că are încredere că fundaşul va reveni, în timp ce Victor, naşul de cununie al lui Chivu, nuanţează: „Cristi e un om şi un fotbalist matur. Nimeni – nici măcar eu, nici ca agent, nici ca naş – nu poate să-l influenţeze pe Chivu, el decide singur pentru el. Eu recunosc însă că mi-aş dori să-l văd înapoi la naţională. Echipa are nevoie de el”. Atitudinea celor doi impresari poate fi totuşi hotărâtoare în decizia lui Chivu. Se ştie de „războiul” dintre fraţii Becali şi familia Lucescu şi e greu de crezut că aceştia nu l-au influenţat pe „căpitan” să nu mai continue sub „bagheta” lui Răzvan. Altele sunt datele problemei în cazul lui Piţurcă, iar acest lucru se poate observa şi din atitudinea celor doi agenţi FIFA.

Mutu, aproape de a fi iertat
Atacantul Cesenei este destul de insistent faţă de Piţurcă, în iniţiativa de a-şi cere scuze pentru incidentul de la Rimini, în urma căruia a fost exclus. Cu toate că este ştiut că selecţionerul este extrem de consecvent în deciziile sale, acesta poate ceda insistenţelor celor din jur, la care s-ar putea alătura şi Chivu, în cazul în care ar reveni la lot. Este cunoscut că Mutu şi Chivu sunt destul de apropiaţi şi s-au înţeles bine la echipa naţională.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com