Ilie Dumitrescu: „Nimeni nu are dreptul să-l conteste pe Piţurcă"

Echipa reprezentativă, acolo unde a cunoscut atâtea satisfacţii şi pentru care a înscris 20 de goluri, nu îi este indiferentă fostului fotbalist. El crede că e necesară o reconstrucţie, dar ea trebuie să se facă în jurul unor oameni cu experienţă. „Chivu, Marica, Raţ, Mutu, Tamaş sunt jucători de care naţionala ar avea nevoie în aceste momente. Faţă de nivelul unde am ajuns eu, cu colegii mei de generaţie, e clar că acum naţionala trece printr-un moment delicat. Păcat de cei doi fotbalişti care au călcat strâmb atunci când echipa avea mare nevoie de ei. Piţurcă însă a luat o decizie şi nimeni nu are dreptul să i-o conteste, atâta vreme cât doar el este responsabil pentru rezultate”, a încheiat Ilie Dumitrescu.

„Nimeni nu are dreptul să conteste decizia luată de Piţurcă în cazurile lui Mutu şi Tamaş. Atâta vreme cât el este direct răspunzător pentru rezultate, poate lua ce decizie crede că e necesară.”


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com