Să nu uităm să zîmbim » Cum l-au transferat suporterii pe Mutu la Real

N-avem noi cine ştie ce satisfacţii cu echipa naţională şi nici mari bucurii nu ne aduc stranierii, dar în schimb avem suporteri cu UMOR. Microbiştii români tocmai l-au transferat pe Mutu la Real .

Desigur, e vorba despre reţeaua de hypermarketuri, nu de celebrul club din Madrid! Deci, un TRUCAJ postat pe net, pentru a ironiza apusul iminent al carierei lui Mutu.

Trebuie să spunem că Adi nu e primul mare jucător ajuns la Real, nemţii "transferîndu-l" la un moment dat acolo pe mult mai titratul Michael Ballack.

De ce a ajuns Adi la Real tocmai după scandalul în urma căruia el şi Tamaş au fost excluşi de la naţională? E simplu, sau cel puţin noi aşa credem. Real e singurul market cu program non-stop, astfel că briliantul nu va mai trebui să evadeze ca să ajungă prin baruri.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com