"Piţurcă are dreptate!" Impresarul lui Mutu cere încă o şansă pentru recidivist

Din Italia, impresarul lui Mutu are o perspectivă destul de interesantă asupra întregului conflict. Pietro Chiodi (foto) îi dă dreptate selecţionerului în privinţa poziţiei adoptate, dar în acelaşi timp consideră că Adrian merită o nouă şansă pentru a dovedi cât de mult îşi doreşte să joace iar pentru România.



În ultimul timp, Mutu dădea semne că se va schimba. La una dintre ultimele discuţii purtate, chiar dumneavoastră garantaţi într-un fel pentru asta.

Eu ştiu că Adrian este un tip special. Trebuie separate cumva lucrurile. Ceea ce s-a întâmplat luni nu trebuie comentat prea mult. Victor Piţurcă are dreptate şi a luat măsura cea mai potrivită.

E ironie asta?
Nu, nicidecum. Adrian ştia dinainte că el va fi căpitan şi această calitate trebuia să îl facă să aibă un alt tip de comportament. Să fie mai responsabil şi să fie primul care să dea semnalul respectării programului. Ceea ce mi se pare important e că a conştientizat asta, că şi-a recunoscut greşeala şi că şi-a cerut scuze…

Nu e prima oară.

Sunt un tip care vede tot ce se întâmplă în fotbalul românesc, mai detaşat, mai obiectiv. Sunt implicat, e drept, dar cred că am puterea să vorbesc mai... nu ştiu cum să spun, mai la rece. Amplificaţi mult tot ceea ce se întâmplă. Jurnaliştii, oamenii de fotbal, microbiştii.

Totuşi, acum, sugerând că Mutu trebuie să facă parte mai departe dintr-un grup pe care a dovedit că nu îl respectă, sunteţi subiectiv, recunoaşteţi?
Eu spun că îl cunosc pe Adrian foarte bine. Garantez că vrea să dea totul pentru România, dar ca orice jucător care pe teren poate fi geniu are nevoie de un tratament aparte. Da, eu zic că ar mai merita o şansă şi sunt sigur că mai sunt mulţi români care gândesc ca mine. Decizia îi aparţine însă lui Piţurcă.

Mda. Mulţumim.
Aaa... şi mai e ceva: scoateţi din calcul povestea cu băutura. Nu a fost cazul, vă spun cu toată sinceritatea. E suficient de grav că nu a respectat programul, nu are rost să mai inventăm şi alte false probleme.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com