ŞANSA lui Tamaş? Personajul SECRET trimis să-i explice lui Piţurcă că fundaşul a fost "corupt" de Mutu

Dacă pentru Mutu aventura la echipa naţională pare definitiv încheiată, Tamaş are încă şanse să se regăsească în lot pentru "dubla" cu Luxemburg şi Franţa. Apropiaţi ai fotbalistului fac în aceste zile diligenţe pentru iertare pe lângă selecţioner.




Florin Marin este cel prin care Tamaş speră să-l sensibilizeze pe selecţioner! Prin apropiaţi ai săi, fotbalistul l-a contactat pe "Flocea", acestuia fiindu-i explicat că Tamaş a fost influenţat de Mutu în escapada dinaintea meciului cu San Marino şi că este exclusă o altă ieşire în decor din partea fundaşului lui WBA dacă acesta va fi rechemat la lot. Se ştie că Florin Marin este un bun prieten al selecţionerului, "Flocea" promiţând că va încerca mai departe o discuţie cu Piţurcă, în care va pleda cauza lui Tamaş.

Ar asigura "spatele" cu Franţa

Mai mult, există semnale clare că şi Piţurcă ar agrea ideea iertării fundaşului central. Paradoxal, pentru marea partidă cu Franţa, Piţi are mai mare nevoie de Tamaş decât de Mutu. Dacă va lipsi, Tamaş lasă un mare gol în centrul apărării, unde, lângă Goian, soluţiile care rămân sunt Chiricheş şi Gardoş, în ipoteza în care Ştefan Radu rămâne în banda stângă. Mutu ar fi fost un alt mare atu cu Franţa, dar prima pe lista priorităţilor selecţionerului va fi asigurarea unei linii de apărare puternice. Un alt aspect care-l ajută mult pe Tamaş e acela că nu îl ajunge nici pe departe pe Mutu prin prisma antecedentelor, în ceea ce priveşte viaţa extrasportivă.

Mutu îi are pe fraţii Becali şi pe Gheară

În ceea ce-l priveşte pe Mutu, cei care pot interveni pe lângă selecţioner pentru schimbarea deciziei de excludere sunt fraţii Becali, cu care Adrian este în continuare în relaţii bune. De altfel, Giovani Becali a avut o atitudine moderată şi în momentul în care Piţurcă a anunţat oficial că renunţă la "Briliant", alături de Tamaş. De asemenea, fotbalistul Cesenei are o susţinere puternică şi din partea lui Nicu Gheară, personaj influent şi bun prieten al preşedintelui FRF, Mircea Sandu, prin care poate avea un rol determinant în susţinerea cauzei lui Mutu.

Din cauza orelor petrecute în night club alături de Adrian Mutu şi a scandalului care a urmat, Gabi Tamaş a ratat oportunitatea de a se transfera în Italia. Două echipe îl doreau din iarnă în Il Calcio, dar i-au anunţat pe cei de la WBA că nu-l mai vor!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com