Cesena despre ultima isprava a lui Mutu: L-am iertat deja, suntem de parere ca a fost un episod izolat

Criticat dupa ultima escapada de la echipa nationala, Adrian Mutu nu va avea probleme la Cesena, actuala sa echipa de club, oficialii formatiei din Serie A precizand ca romanul a fost iertat pentru iesirea din San Marino: "suntem de parere ca a fost un episod izolat", a declarat Lorenzo Minotti, directorul executiv al Cesenei.



"Si-a dat seama ca a gresit, iar asta este cel mai important. Nu avem un motiv de ingrijorare din cauza lui. Suntem de parere ca a fost un episod izolat, iar el a platit deja pentru fapta lui. Mutu a acceptat decizia selectionerului (nr. a lui Victor Piturca) de a fi exclus de la prima reprezentativa", a precizat Lorenzo Minotti, directorul tehnic al clubului italian.

Cu o seara inainte de partida amicala dintre San Marino si Romania (nr. incheiata 0-1), Adrian Mutu si Gabi Tamas nu au respectat programul impus de selectionerul Victor Piturca, acestia petrecand cu bautura in timp ce coechipierii lor erau deja in camerele de hotel.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com