Ziarul ring - Piti, iarta-i pe Mutu si pe Tamas!

România intră în linie dreaptă pentru dubla cu Luxemburg şi Franţa. Cu lotul extrem de subţire, Victor Piţurcă se gândeşte să îi ierte pe cei doi petrecăreţi de la meciul cu San Marino, Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş.



O echipă naţională a României fără Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş este, orice s-ar spune, mult mai slabă decât dacă cei doi ar face parte din ea. Acest lucru îl ştie şi selecţionerul care, în acest moment, este într-o grea dilemă. Să rămână tare pe poziţii şi să-i ţină departe de naţională pe cei doi jucători, cu riscul unor rezultate proaste, ori să-şi calce peste orgoliu şi să revină asupra deciziei de a nu-i mai convoca pe Mutu şi Tamaş. Chiar dacă nu ar garanta victoriile de care naţionala are mare nevoie pentru a rămâne în cărţile calificării la Europeanul de anul viitor, prezenţa lor la lot ar spori considerabil şansele tricolorilor pentru atingerea obiectivului.

“Naşu’” îl apără pe Piţi

Din punctul de vedere al preşedintelui FRF, singura condiţie care trebuie îndeplinită e ca Mutu şi Tamaş să-l convingă pe selecţioner că nu vor mai călca strâmb vreodată. “Problema nu e decât a lor. Dacă ei îl conving pe antrenor că ceea ce au făcut a fost un gest care nu se va mai repeta, poate că Piţurcă va avea o altă poziţie pe parcursul acestor preliminarii sau la startul următoarelor. Este vorba despre atitudine aici. Nu poţi să faci o echipă naţională aşa. Când ai numai 48 de ore la dispoziţie, în loc să pregătească meciul, să fie nişte exemple, se remarcă în sens negativ. Nu poţi accepta aşa ceva!”, a declarat Mircea Sandu.

“Briliantul” - faze de rară frumuseţe
Atacantul Adrian Mutu a înscris două goluri într-un amical câştigat de echipa sa, Cesena, cu scorul de 7-0 (4-0), în faţa echipei a doua a clubului. Mutu, care a evoluat în prima repriză, a înscris în minutele 35 (penalty) şi 41. Potrivit “Gazzetta dello Sport”, Adrian Mutu a fost şi autorul unei pase decisive pentru Eder şi a încântat spectatorii cu jocul său. “Mutu a strălucit. Talentatul român i-a încântat, cu faze de o rară frumuseţe, pe suporterii prezenţi la meci”, notează jurnalul italian. Pentru Cesena a evoluat, în repriza a doua, şi fundaşul Ştefan Popescu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com