Dragomir: "Mutu ar trebui să-şi vadă de treabă, nu mai are vîrsta pentru d'astea"

Dumitru Dragomir nu crede că Adrian Mutu şiGabi Tamaş ar trebui excluşi definitiv de la naţională. Preşedintele LPF îl laudă pe Victor Piţurcă pentru faptul că a lăsat de înţeles că există posibilitatea ca cei doi să revină la naţională pe viitor


"Piţurcă a făcut bine că a lăsat o poartă deschisă. Dacă ai o fată şi vine dimineaţa acasă, ce faci, o dai afară? O ierţi pînă la urmă. Şi alţi mari fotbalişti au băut.

Mutu şi Tamaş au greşit. Pentru asta trebuie pedepsiţi. Eu i-am luat apărarea lui Mutu toată viaţa. Dar ar trebui să-şi mai vadă şi de treaba lui, pentru că a ajuns la o vîrstă la care nu ar mai trebui să facă d'astea".

Adrian Mutu şi Gabi Tamaş au fost excluşi din lotul echipei naţionale de Victor Piţurcă pentru că au băut în cantonament. Cei doi nu au fost folosiţi deloc în amicalul cîştigat de România, 1-0, cu San Marino.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com