Scandalul de la naţională a ajuns şi în presa din «afară»: "Încă o «perlă» în controversata carieră a lui Mutu"

Excluderea lui Adrian Mutu şi a lui Gabi Tamaşde la echipa naţională nu a trecut neobservată în presa internaţională. S-a făcut vîlvă mare şi în Italia, ziarele din Peninsulă amintindu-şi de precedentele conflicte în care a fost implicat "Briliantul".




"Mutu îşi adaugă o nouă «perlă» în controversata sa carieră. Acum a fost suspendat de la echipa naţională pentru că a petrecut prea mult, o nimica toată dacă ne gîndim că în 2004 era suspendat pentru consum de cocaină şi amendat cu 17.2 milioane de euro de clubul Chelsea", notează La Repubblica.

"Ne îndoim că antrenorul îşi va mai schimba decizia ţinînd cont de comportamentul profesionist al jucătorului din trecut, ca atunci cînd a picat testul deping la Chelsea, descoperindu-se că a consumat cocaină.Pentru acea bravadă a primit un şut în fund de la Mourinho şi o amendă de peste 17 milioane de euro", a scris Caciopro.it.

Şi presa din Anglia relatează incidentele de la naţionala României, punînd însă accent pe Gabi Tamaş, fundaşul celor de la West Bromwich Albion, dar nu uită de problemele lui Mutu din perioada petrecută în Anglia.

"Apărătorul român va avea timp să se concentreze numai asupta echipei de club pentru că a fost exclus pe viaţă din naţională. S-a luat după petrecăreţul Mutu şi s-a întors beat în cantonamentul echipei. Ce pierdere pentru naţionala României cu mai puţn de o lună înaintea meciurilor din preliminariile CE 2012", scrie Daily Mail.

Vestea excluderii celor doi din naţionala României a ajuns şi peste ocean. "Încă un episod din seria scandalurilor lui Mutu", titrează The Washington Post în ediţia de azi, amintind că românul a agresat un chelner într-un bar din Firenze, la numai cîteva zile de la revenirea după suspendarea de nouă luni pentru doping.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com