Sandu e CONVINS: Mutu, Tamaş şi Rădoi ar putea reveni la naţională

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, vorbeşte în interviul acordat PRO TV Magazin despre viitorul naţionalei si despre ultimele evenimente de la prima reprezentativă.



În acest moment sunt câţiva jucători importanţi care nu se mai regăsesc la naţională. Mutu, Chivu, Tamaş şi Rădoi. Ne putem descurca şi fără ei?
Mutu, Chivu şi Rădoi sunt jucători în jurul vârstei de 30 de ani. Puteau participa doi ani la reconstrucţia noii naţionale. Tamaş e mai tânăr. Ar fi fost important pentru echipa naţională ca el să mai poată juca. Dar deciziile îi aparţin antrenorului.

Cum vedeţi decizia lui Piţurcă de a nu-i mai chema pe Mutu şi Tamaş după scandalul din San Marino?
Eu îl susţin pe Piţurcă în tot ceea ce face. Dacă el va decide la un moment dat să-i cheme la echipa naţională, voi fi de acord. Am discutat cu Piţurcă, iar obiectivul lui este reconstrucţia echipei naţionale. Are la dispoziţie un număr de ani. Ambiţia lui o cunosc. Este aceea de a obţine rezultate favorabile la fiecare meci.

Chiar credeţi că e posibil să îi mai vedem la naţională pe Mutu şi Tamaş?
Problema nu este decât a lor. Dacă ei îl conving pe antrenor că ceea ce au făcut a fost un gest care nu se va mai repeta, poate că Piţurcă va avea o altă poziţie pe parcursul acestor preliminarii sau la startul următoarelor. Este vorba despre atitudine aici. Nu poţi să faci o echipă naţională aşa. Când ai numai 48 de ore la dispoziţie, înloc să pregătească meciul, să fie nişte exemple, se remarcă în sens negativ. Nu poţi accepta aşa ceva!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com